четвер, 23 травня 2019 р.

Участь у семінарі-практикумі.

22 травня на базі навчально-практичного центру сучасних швейних технологій і дизайну Хустського професійного ліцею сфери послуг відбувся семінар-практикум для педагогічних працівників професій швейного напряму в рамках короткострокового підвищення кваліфікації. 
   Семінар-практикум включав теоретичну та практичну частини. Завдання заходу – ознайомлення та відпрацювання елементів обробки виробів верхнього жіночого одягу, що використовуються на підприємствах України та Угорщини.
   Майстер виробничого навчання Хомченко Н.М. розповіла про технологію обробки коміра-стійки, суцільнокроєного зі вставкою пілочки та відрізного по спинці, викладач спецдисциплін Філак Г.П. – про особливості конструювання відкладного коміра з відрізною стійкою у жакетах. Старший майстер Мейгес Т.В. презентувала поетапну обробку відкладного коміра з відрізною стійкою у верхньому жіночому одязі.
   У практичній частині майстер виробничого навчання Величко О.М. показала майстер-клас «Обробка відкладного коміра з відрізною стійкою жіночого жакета за сучасними технологіями», після чого учасники заходу виконали макети вузла за запропонованою обробкою на сучасному обладнанні.









Немає коментарів:

Дописати коментар